LIVEPODD & FÖRELÄSNING! 26 MAJ 2023

Oscar & Fredrik presenterar tillsammans med Michael från podden Forntida Astronauter en kväll du sent kommer att glömma!

Välkommen till en spännande livepodd där vi utforskar de gränsöverskridande krafterna som ligger bortom det synliga! Vi kommer lyfta ämnen som synkronisering och det övernaturliga så va med och upplev en resa genom mysterierna i det okända.

Michael från podden Forntida Astronauter ger dig sin syn på mänsklighetens historia där utomjordingar har spelat en avgörande roll genom alla tider. Genom att utforska bevisen för utomjordisk närvaro på jorden och undersöka de avancerade teknologierna som användes för att bygga våra mest spektakulära sten monument, utmanar han vårt traditionella synsätt på vår historia.

Var dessa så kallade gudar som kom ner från himlen i en avlägsen dåtid faktiskt utomjordingar? Och kunde primitiva människor verkligen ha byggt saker som de stora pyramiderna och Stonehenge med bara primitiva verktyg? Michael tror att svaret på båda frågorna är ja.

Köp din biljett här: https://www.tickster.com/sv/events/nny6jzzxyrvp26h/2023-05-26/livepodd-med-oscar-and-fredrik-forntida-astronauter

Bok & Poddfestival i Norrköping

Den 27 januari öppnar Bok- och poddfestivalen upp för andra gång på Louis De Geer i Norrköping.

Vi kommer att erbjuda en festival där ni får får möta utställare, författare, poddare med mera, men också får möjlighet att njuta av författarsamtal, föreläsningar och livepoddar.

När: 27/1 2023
10:00-16:00 på Louis De Geer

Title
.