Universums grundton är harmoni och när vi inte känner det är något fel.

Dras du också upp i virvelvinden som är livet ibland?

Välkommen in i klubben.

Vi möter Love Nicklasson idag, författare till boken Leva centrerad och Syftesdriven. Love är en väldigt ödmjuk och varm människa. Vi pratar om hur vi får ihop pusslet som kallas för livet, hur blir man centrerad i sig själv, hur navigerar man. Vi pratar om föräldraskap och om hur man vill räcka till.

Love brinner för den djupa delen av polen där vi utmanar oss själva som människor för att må bättre, knyta an till något större och erbjuda oss själva en meningsfylld vardag i nuet.

I boken Leva centrerad vill Love hjälpa dig till en annan utgångspunkt i livet. Istället för att vara uppslukad av virvelvinden kunna stå i dess center och mer oberörd observera den för vad den är. Pågående och ständig förändring.

Syftesdriven” är en bok om att hitta sitt driv och en riktning att arbeta mot. Den blandar teorier från modern psykologi och mindfulness till affärslitteratur och antik kinesisk filosofi för att samla handfasta verktyg och givande tankemönster. Det handlar om att våga ställa frågan “Vem är jag?” och vara öppen för svaret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Title
.