Det är jul och du längtar hem till julledigheten och fira den tillsammans med din familj, då händer det otänkbara!

Andreas son Alfred 3,5 år gammal är lite krasslig, man åker till vårdcentralen för att vara på den säkra sidan.. Det slutar i ett besked som skakar om hela ens existens – Alfred har cancer!!

Andreas som nu är engagerad i Ajabaja cancer berättar öppenhjärtligt om sina upplevelser om hur det är att leva och fungera i en situation som kan bryta ner vem som helst – TACK Andreas!

Med detta avsnittet är nu Oscar & Fredriks podcast officiellt en Företags-kompis för Ajabaja cancer och vi har startat en insamling för Ajabaja cancer. Lämna gärna ett bidrag som oavkortat går till barnfamiljer vars barn drabbats utav cancer.
https://ajabajacancer.adoveo.com/start/TmpsaFpHOTJaVzg9/?location=View

AjaBajaCancer är en ideell förening som jobbar för att ingen ska känna sig ensam när man fått det hemska beskedet om att ens barn drabbats av barncancer. Föreningen jobbar med att underlätta vardagen och skapa trygghet under osäkra förhållanden. Vi ger olika typer av stöd i form av presentkort på mat, på klädbutiker, hotellövernattning, fadderskap samt psykologstöd för att nämna några av sakerna vi gör.

Vill man engagera sig eller bidra på något sätt ta kontakt med andreas@ajabajacancer.se sätt man kan hjälpa till på är bland annat månadsgivare, engångsbidrag, volontärarbete, företagspartner.

Hemsida: https://www.ajabajacancer.se/

Instagram: https://www.instagram.com/ajabajacancer/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Title
.