Tänk dig att du är 18 år och skall ta studenten! Då får du ett besked från din läkare att du kommer bli blind inom ett par år, vad gör du?

Detta var och är Parimas verklighet, det som är så speciellt med Parima är hennes inställning till sitt funktionshinder och hennes fantastiska inställning till livet.

I samtalet med Parima berättar hon om hur hon hanterade beskedet att hon skulle bli bind och hur hon gradvist accepterade sin blindhet. Hon berättar vidare hur hon träffade sin man och hur hon upplever det att hon aldrig sett sin dotter.

Vi får även vet hur Parima kom på tanken att starta en inredningsbutik online och vad det betyder för henne trotts att hon inte kan se.

Missa inte detta fina avsnitt med Parima Attarian

Vill du komma i kontakt med Parima:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/parimah-attarian-759958223/
Instagram: https://www.instagram.com/parima.attarian/
Telefon: 036-20031

——————————————————————————————————————————————-

Dagens avsnitt är sponsrat av Åsa Danielsson Grimpe och Yvonne Frank Månsson
Vill du åka på retreat till Kapstaden i Sydafrika?

Ett andligt retreat i Kapstaden Sydafrika från 15 februari till 1 mars nästa år 2023.
Det finns två platser kvar. Jag och Yvonne på Siljans Måsar kommer hålla i det.

Under 14 dagar ska vi upptäcka Sydafrika, dess kultur, natur och deras naturandar / naturväsen. Vi har hyrt en villa i ett område som heter Hout Bay. Kvinnan som vi hyr av är ingen mindre än Karin Slater dokumentärfilmare och producent med flera utmärkelser för sitt arbete. Hennes filmer har visats på Discovery Channel, HBO, BBC, Animal Planet och Disney bl.a.
Hon har tilldelats en livslång plats i Oscarsakademin och dess jury. Hon arbetar för att instruera och hjälpa människor att förstå vikten av att leva på naturens villkor. Henne har vi naturligtvis bjudit in för att berätta om sitt arbete. Genom henne har vi även fått kontakt med det lokala folket som kallas Khoi people samt en medicinman från Botswana som vi kommer träffa (enligt Karin är han bland de bästa).

Vi kommer åka ut på safari i en av de större parkerna i Sydafrika inklusive övernattning. Vi kommer även besöka en del vingårdar och naturligtvis upptäcka den lokala maten. Den genomgående röda tråden är att genom min guidning kommer vi kontakta och kommunicera med de lokala naturandarna /naturväsen. Vi kommer hålla oss i och omkring Kapstaden.

Det blir både vandringar och utflykter med bil och vart vi än är kommer vi jobba vidare med kommunikation med det andliga och även med djur och växter.
Det kommer bli en oförglömlig resa för alla oss som är med. För dig som vill veta mer kan Du kontakta Åsa på Tel: 0722-183637  
asa.danielsongrimpe@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Title
.