En grupp ufologer gjorde en fantastisk upptäckt när de analyserade några av fotografierna i Area 51, som ligger i Nevada. Enligt konspirationsteoretiker är Area 51 platsen där USA:s väpnade styrkor utför tester av utomjordisk teknologi.

Det är en triangulär monolit eller torn med en ganska modern stil. Tornet ligger på en cirkulär grund och mäts till cirka 330 fot högt. Koordinaterna är: 37º14’44 “N 115º49’22” V.

Civila har naturligtvis inte tillträde till den här basen. De flesta konspirationsteoretiker antar att det är en slags kontaktstation för utomjordiska kulturer. Andra antar att denna struktur används för teleportation.

En annan hypotes stöder tanken att strukturen är byggd för att övervaka de klassificerade flygplanen som tillverkas av amerikanerna. Slutligen hävdar en liten grupp av ufologer att systemet inte är något annat än en hologram.

Medlemmarna i Area 51 gör dock inga uttalanden om syftet med denna struktur. De kräver alltid att alla intresserade människor inte ska lägga sina näsor där de inte blir frågade. Så länge vi inte inser de verkliga fakta kan vi bara gissa.