Även om det inte är fel att äta ditt favoritsöta snacks då och då, kan det bli ett problem om du utvecklar en beroende av det. En kvinna har dock ett mer oroande problem än att äta chips, tårta eller choklad, då hon har erkänt att hon är beroende av att äta TOALETTPAPPER.

Kesha från Chicago i USA medverkade i TLC:s My Strange Addiction för att sprida medvetenhet om sin ovanliga vana som kallas xylofagi, en ätstörning som innebär konsumtion av papper. Den 34-åriga kvinnan har tuggat sig igenom cirka 75 ark varje dag de senaste 23 åren, och hennes mamma säger att det är “som crack” för henne

Kesha tror att hennes beroende är kopplat till barndomstrauma då hon i sjätte klass flyttade från sitt familjehem för att bo med sin mormor och moster.

Hon sa: “Jag tror att jag längtar efter det för att jag älskar hur toalettpapper känns på min tunga, hur det löses upp när det träffar min tunga.”

Även om hon föredrar två lager eftersom det är “lättare att smälta”, säger Kesha att hon upplever “magsmärtor” och har “svårt att gå på toaletten” om hon äter för mycket.

Hennes mamma sa: “Varje gång jag såg Kesha hade hon papper i handen och hon försökte dölja det bakom ryggen.

“Om du försökte ta det från henne skulle hon bli upprörd. Jag har aldrig kunnat förstå varför hon äter papper, och jag kommer aldrig att göra det.”

Kimm sa: “Om dina tarmar brister inuti buken kan det vara dödligt och det kan gå ganska snabbt. Du sätter din kropp i fara och spelar verkligen rysk roulette med ditt liv.”

Eftersom han vet att det kan vara svårt för Kesha att plötsligt sluta med sin beroendevana, rådde han henne att byta ut toalettpapper mot fuktiga våtservetter eftersom de är fuktiga och omöjliga att smälta.