Patreon

Hej!

Eftersom att du är här så tänker vi att du gillar säkert det vi gör men som ni kanske vet så generear det ingen som helst inkomst med att driva en podcast. Vårt mål är att kunna driva denna podcast på heltid, så att vi kan lägga all kraft och energi på det vi älskar!

För att vi skall kunna göra det i den skala vi vill så är vi beroende av dig som lyssnare såklart! Vi skulle bli så enormt tacksamma om Ni skulle vilja vara med och stötta oss på vår resa för att nå vårt mål!

När du väljer Brons-nivån så bidrar du till att hjälpa Oscar & Fredrik att förbättra Podden. Drömmen är självklart att kunna leva av detta på heltid så vi kan skapa mer podd och videos ifrån olika ställen runt om i världen. 

När du väljer Silver-nivån så bidrar du till att hjälpa Oscar & Fredrik att förbättra podden och hjälper till med deras resor runt om i landet. Du får även tillgång till vissa tävlingar

När du blir GULD medlem så stöttar du Oscar o Fredriks utveckling framåt och får minst ett exklusivt avsnitt i månaden som bara släpps här på Patreon.

Title
.