Vernissage Inre Framgång Anna Strandlind

Hej alla! I dagens video handlar det om vårt nyliga besök på Anna Strandlind konst vernissage, en fin term för en öppningsmottagning. Det var en fantastisk kväll och vi ville dela vår upplevelse med er. Vi kom till galleriet lite tidigt och det fanns redan en folkmassa klädd i sina finaste kläder, sippande på drinkar och beundrande konstverken som var utställda. Atmosfären var livlig och sofistikerad, med en mix av klassisk musik och moderna rytmer som fyllde luften. Vi gick runt och försökte tolkas Annas tavlor .. Vi pratade också med Anna som delade insikter om sin kreativa process och inspiration. Naturligtvis kunde vi inte motstå att filma lite av evenemanget, som vi senare redigerade till den här videon. Vi hoppas att ni kommer att uppskatta denna Vlogg. Om ni någonsin får chansen att delta i en vernissage eller något annat kulturevenemang, rekommenderar vi det starkt.

Tack för att ni tittade, glöm inte att gilla, kommentera och prenumerera på mer innehåll som detta. Vi ses i nästa video! Vill du också beundras Annas konst så kan ni göra det på Folkets hus i Trollhättan fram till den 1 mars.

Konstiga Lagar du inte visste fans!

I denna videon listar vi några lagar som du inte visste fanns. Självklart så är lagarna hämtade från olika delstater i USA. Jag blir inte klok på hur eller vad man tänkte när man stiftade dessa lagar, det borde finnas en lag mot att få stifta dessa lagar.. Kommentera gärna vad du tycker om lagarna, du kanske har fler exempel på tokiga lagar som du vill dela med dig av? Glöm inte att gilla videon och prenumerera gärna på vår kanal. Vi finns ju även som podcast, som du är välkommen att lyssna på 🙂 podcaster:

Vi träffar Chris Medina "What are Words"

Hey everyone, welcome back to our channel! Today is a very special day, as we have the pleasure of meeting the incredibly talented singer, Chris Medina. We were lucky enough to sit down with Chris and talk about his music, his journey as an artist, and what inspires him. We had such a great time chatting with him, and his passion for music and dedication to his craft really shines through. To top off our amazing day, Chris even treated us to a special performance of his hit song, “What Are Words”. We were blown away by his raw talent and the emotion he poured into every note.

 

Mystiska fakta om jorden - Oscar & Fredrik

Här kommer lite mystiska fakta om jorden och likaså flera platser som du kan besöka.

Vet du varför jorden heter jorden eller att polerna faktiskt bytt plats och håller på att byter igen i detta nu eller kanske har du hört talas om sjön som leder till helvetet? Detta och mer får du reda på när du kikar på denna video. Gilla och prenumerera gärna på vår kanal så att du blir uppdaterad när vi släpper nya klipp. Vi finns även som podd där alla poddar bor #earth #mystic #oscarofredrik #jorden #mystik #1111 #podcast #facts #fakta

10 fakta om pyramiderna i Giza

Pyramiderna på Gizaplatån i Egypten är ju omhöljda av mysterium och har fascinerat oss människor i alla tider. Vad vet vi om pyramiderna och dess uppkomst egentligen? I denna video kommer iaf lite fakta som vi faktiskt vet om. Prenumerera, gilla och kommentera gärna.

Husrensning med Anna Strandlind i Strömstad

Vi åker ut till en prästgård utanför Strömstad och besöker familjen Olausson som består av Martin, Hanna och deras tre barn. Med oss har vi Anna Strandlind och Robert Johansson Det har varit mycket aktivitet i huset, Martin sover väldigt dåligt om nätterna och Hanna känner att hon inte har någon energi när hon kommer hem till huset. Den ena av sönerna, som är väldigt öppen har sett en man i arbetskläder. Husrensning, spöken, Oscar & Fredrik podcast

Oscar & Fredrik på P4 VÄST

Vi hälsar på P4 Väst för att prata om våran nominering på Guldpodden.se In och lyssna på radion intervjun och har du missat att rösta på oss så finns det länk nedan. https://www.guldpodden.se/ Rösta på oss i båda kategorier årets podd och årets intervju podd. Sista röstningen dagen 28 nov!

Trip till Karlstad

OBS min 8.12-9.50 yt klippt bort tydligen spola fram!! Igår tog vi en roadtrip till Karsltad för att träffa Dj Ganté och Dj Emilio n som vi tillsammans skapade denna banger Bärs eller bus. Som alltid har vi mycket skratt tillsammans och vad gör egentligen fredrik med muggarna haha Lyssna på Bärs eller Bus https://open.spotify.com/album/6K9hIQrhfUo94Wgpkkozpb?si=NuEP30joQU-iZcC5GYBmpA

Cowboy för en dag!

Vi leker Cowboys för en dag Oscar & Fredrik blev utmanade av Ola Udd som driver Rommele Ranch att prova på westernridning, Ola utlovar även en överraskning i slutet på dagen! Varken Oscar eller Fredrik har ngn tidigare erfarenhet av att rida så självklart antog vi utmaningen. Dagen börjar med att vi sitter med Ola, Emil och Håkan som ger oss en inblick i westernridningen och allt vad det innebär. Sedan bär det av till paddocken för att sitta upp. Vi får i uppdrag att skritta, trava och rygga sedan skall vi klara av en hinderbana! När vi är färdiga i paddocken får vi våran överraskning . Vi skall få prova på att skjuta med pumphagel, gevär, revolver och pistol. Dessa vapen är ju en dela av en cowboys vardag. Hur tycker du att det gick för oss i dagens utmaning, skriv gärna en kommentar…

Oscar & Fredrik utmanar Antonio Hysen i att äta Cremebulle

Oscar & Fredrik utmanar Anton Hysén “Vem äter sin krämbulle snabbast?” Missa inte poddavsnittet med Anton där vi pratar om årets homo 2021 hur är det att duscha med hetro killar i omklädningsrummet och mycket mer!

Agneta Sjödin gästar Oscar & Fredrik

Oscar & Fredrik möter TV-profilen, författaren och poddaren Agneta Sjödin. I dagens avsnitt pratas det om allt från pilgrimsresor, tecken från andra sidan till UFO:s.

Tempelriddare & Långskallar

I dagens avsnitt befinner vi oss i biblioteket på Naturhistoriska museet i Göteborg tillsammans med Hans Oreheim. Vi fördjupar oss i ämnena Tempelriddare och Långskallar. Visste du att tempelriddarna genom sin enorma rikedom och sina många privilegier var en stor och viktig maktfaktor. 1307 så fängslade den franske kungen Filip IV större delen av orden och lät senare avrätta dom. (Filip IV hade under tidigare år lånat otroligt mycket pengar av orden och ville förmodligen inte betala tillbaka dessa)…

Spökjakt på Gärdhems Kyrkoruin

Oscar & Fredrik åker till Gärdhems Kyrkoruin tillsammans med Oscars dotter Leah för att utforska denna ruin ifrån 1100 talet. Vem eller vad skrämmer Leah i mörkret..

Oscar & Fredrik blir dubbade till riddare

VI befinner oss i biblioteket på Naturhistoriska museet i Göteborg tillsammans med Hans Oreheim. Missa inte att lyssna på det senaste avsnittet där poddar finns. 165 Tempelriddare & Långskallar med Hans Oreheim

Leva för två med Pia Rockström

I dagens avsnitt möter Oscar & Fredrik författaren Pia Rockström som skrivit boken Leva för Två. Boken tar upp hur tvillingar upplever det när dom förlorar sin tvilling. Vi pratar b la om sorgehantering och hur starka banden är mellan tvillingar par oavsett om det är en eller fleräggstvillingar. Visste du att 1 av 83 födslar är tvillingar i Sverige..

Vi möter arkeologen Hans Oreheim

Arkeologen som kan komma att förändra framtiden

Mystiska dörrar i världen

Oscar berättar om 3 mystiska dörrar som finns i världen. Vill ni höra om fler mystiska saker eller fler dörrar då får ni gärna prenumerera och tumma upp våran video.

Title
.