” Konstruktionen påbörjades i december 2018 och det som verkar ha hänt är att den första gruppen som upptäcktes spreds brett online till olika grupper som intresserar sig för antika utomjordingar, mayagrupper och UFO-entusiaster som började forska om dem.

Snart efter upptäckten började människor från området där dessa hittades att komma fram och berätta om massor av konstiga saker, både artefakter och statyer har hittats i det området tidigare. Berättaren har sagt att:

Det finns inget annat sätt att beskriva dessa mayaartefakter och statyer, reliker än som utomjordiska varelser. Vet du vad, jag kan verkligen förstå varför han säger det i videon. Men vad som precis slagit mig är att medan dessa statyer och reliker definitivt ser ut som beskrivningar av en modern utomjording, kanske vi moderna människor manipuleras hela tiden och att vårt sätt att se på dem kan ha planterats hos oss? Jag menar, var fick den första moderna människan det ifrån?

Det skulle vara mer meningsfullt än att tänka att plötsligt, någon slumpmässig och okänd person faktiskt bestämde sig för att rita eller måla eller till och med skulptera en utomjording och att dess bild nu är inbäddad i människors psykologi … eftersom den senare delen verkligen inte är meningsfull – men om du tittar på hur moderna människor beskriver en utomjording eller hur människor nu skulle säga att en utomjordisk varelse ser ut med stora svarta mandelformade ögon. Dess överväldigande stora huvud i kontrast till dess smala kropp, dess färg är grå och den har 3 långa fingrar.

Nyfikenhet; den mexikanska regeringen visade upp gamla artefakter som de sa upptäcktes men snabbt gömdes bort från allmänheten i över 80 år. Vissa grupper som intresserar sig för antika utomjordingar tror att vissa av artefakterna avbildade UFO:er och diskliknande föreställningar. Var detta anledningen till att de gömdes bort eller var det helt enkelt på grund av en känslig kulturell situation? Hur som helst är dessa föreställningar omöjliga för moderna människor att undgå, de ser ut som utomjordiska rymdskepp. Och jag måste hålla med, eller hur?

För att backa upp det har vi en tidslinje och en uppenbar utomjording som inte har förändrats sedan forntiden. Att den alltid har setts ut på det sättet och det enda som har förändrats över tiden var hur människor såg och talade om utomjordingar? Förutom det har den setts som en grå utomjording precis som jag just beskrev den, sedan för evigt av människor.

Ingen kan peka på en tid, plats eller person och säga att detta är första gången som gråa utomjordingar beskrivs som långa, tunna med stora svarta mandelformade ögon eftersom vi har mayansk statyer som visar exakt samma detaljer. Om en staty som ser precis ut som en modern utomjording existerade långt innan den “så kallade” första skrivningen om dem, så visar väl statyn högt och tydligt att det inte är sant, människor beskrev dem långt innan de skrevs ner.”

Källa : https://mysterious.binodon24live.com/ Vi har översatt texten från engelska till svenska