Efter att ha undersökt flera människors upplevelser tror man att Ormfolket, populärt kända som reptilianska humanoider, kan projicera illusioner av människlig form. En av de konstigaste erfarenheterna med en reptilian delades av Sharon Gilbert, som också är programledare för “SciFriday”, en TV-show som marknadsförs som “Vetenskapsnyheter från en kristet världssyn”. Hon är också författare till en övernaturlig fiktionsbokserie och ett antal romaner. Hon har också samförfattat boken med titeln “Guds spökmakare: Vampyrer? Spöken? Ufon? Vargar? Nattens varelser, akta er!”.

Nyligen, i ett avsnitt av “Jim Bakker Show”, berättade Sharon om ett skrämmande möte hon hade med en reptil som utgav sig för att vara hennes man, Derek.

“Efter att Derek och jag gifte oss dyker denna andra Derek upp i vår säng. Den riktiga Derek ligger bredvid mig, andra Derek sätter sig upp ur honom. Det skrämde mig. Jag visste att det inte var Derek, så jag frågade den här varelsen, vem är du? För det var uppenbart att han ville ha sexuella relationer. Han sa: “Jag är din man”.

Det var inte första gången hon stod inför en reptil, men detta möte var hittills det närmaste som Sharon kommit. Hon var övertygad om att det inte var hennes man, så hon gick framåt och tog tag i ansiktet på reptilen.

“Och jag drog av det ansiktet. Och under det fanns en reptil. Lilla varelser med honom den här gången, dessa små halv-ling varelser och de såg ut som gargoyles, de var reptil också. Så under det ansiktet på Derek fanns en reptilisk ormsliknande varelse, förmodligen liknande vad som besökte Anasazi… “

Sharon Gilbert är väl bevandrad i reptilens mytologi. Anasazi var en gammal indiankultur som existerade i 1000 år i Four Corners-regionen i USA innan de abrupt och ganska mystiskt övergav det område där de hade bott.

Vad som fick dem att fly är fortfarande en gåta, men en legend säger att de tillbad en reptilisk gud och blev kidnappade och transporterade till månen av en reptil. Denna mytologi inspirerade bland annat ett avsnitt av The X-Files.