” Las Vegas Strip är en kort 4-milssträcka, men där nästan vad som helst kan hända. Invånarna i “Syndens stad” är inga främlingar för det konstiga och ovanliga; faktum är att UFO-sikten är en vanlig förekomst i Las Vegas.

Och det är helt logiskt. Det ökända Area 51 Air Force-anläggningen och den misstänkta platsen för utomjordisk testning ligger bara några mil bort över öknen.

Med det i åtanke är det inte särskilt överraskande eller ovanligt att fler UFO-sikten har dykt upp ett par dagar före julen 2022.

När en grupp anställda på Sapphire Las Vegas för en övernattning jobbade, märkte de en märklig “flock av ljus” på himlen. Trots att det var dolt av moln var en klunga av röda, vita och gula ljus tydligt synliga ovanför klubben.

Sapphire chefen Brett Feinstein var bland dem som bevittnade det märkliga evenemanget och spelade in ljusen med sin telefon innan han postade det på sociala medier som UFO-bevis.

“Ärligt talat är det här riktigt konstigt”, sa Feinstein när han tittade upp för att avslöja de glödande sfärerna. “Jag menar, vi är här varje natt. Jag har aldrig sett något liknande.”

Sociala medier reagerar på UFO-siktning i Las Vegas

UFO-sikten i Las Vegas utlöste omedelbart en radda av svar, varav många höll med om att ljusen var, utan tvekan, från ett utomjordiskt farkost.

“Självklart gör det det, eftersom det reflekterar ljus när det träffar det! Det här är definitivt något från ovan”, skrev en användare. “Vad som händer i Vegas, stannar i Vegas. Såvida du inte ser en UFO, stanna inte i Vegas”, skämtade en annan.

Andra ställde frågor: “När såg Feinstein exakt detta? Anställde han skådespelare för att låtsas se UFO:t med honom? Var allt detta bara en marknadsföringstaktik för hans klubb?”

Feinstein försäkrade dock att detta inte var en bluff. “De berättade för mig vid 11:47 pm”, skrev han i svaren. “Jag tror att det var där en stund innan jag kom. Vår säkerhetsvakt Sapphire sa att hon såg något flyga och sedan dök det upp. Han har varit där i flera timmar. Till slut började han blekna bakom molntäcket. Han rörde sig aldrig eller gjorde något ljud.”

Experter tror att UFO:n faktiskt var ett sällsynt atmosfäriskt fenomen

Enligt National Weather Service finns det en god, om än sällsynt, förklaring till ljusen, och det har inget att göra med UFO:n. Experter tror att det var “ljuskolonner” eftersom ljusklastret inte rörde sig och temperaturen i molnet var tillräckligt låg för att producera fenomenet.

“De långa flerfärgade ljuskolonner som korsar himlen ser ut som den perfekta bakgrunden för en förestående utomjordisk invasion”, skrev NWS på sin officiella webbplats. “Men faktum är att ljuskolonner är en vanlig effekt som kan hittas över hela världen.”

“De kommer från ovan, de är inte utomjordingar, utan små iskristaller som är svävande i atmosfären. … Isen är mycket reflekterande, så när ljuset träffar de bredare sidorna, studsar det av och reflekterar av fler iskristaller.

“Det betyder att vi har dessa vertikalt staplade speglar som flyter i atmosfären”, fortsatte de. “Ljuset som träffar den reflekteras uppåt (eller nedåt, beroende på källan) och blir en strålande pelare på himlen. Ljuset kan komma från solen, månen, städer, gatlyktor, vilken stark ljuskälla som helst.””

Källa : https://mysterious.binodon24live.com/ Vi har översatt texten från engelska till svenska